Starten met golf (stap 1 & 2)

Leren golfen a.d.h.v. stap 1 & 2. Wat houdt dit in? Het 9 stappenplan is een stappenplan die de golfer van beginnend golfer (stap 1) tot handicap 54 (stap 2) richting handicap 0 (stap 9) kan brengen.  Wilt u meer uitleg klik dan hier voor de site van de NGF.

Wilt u liever eerst kennismaken met golf? Dan kunt u ook kiezen om eerste een kennismakingsles te volgen!

Stap 1 & 2 Privé les

Stap 1 & 2 is het programma om te doorlopen om van beginnend golfer opgeleid te worden tot een golfer die op verschillende banen mag spelen. In stap 1 help ik u naar baanpermissie (dit betekend dat u de 9 holes baan mag spelen). Vervolgens gaan we werken aan de techniek en theorie om u in stap 2 klaar te stomen voor de handicap 54.

Dit programma is te volgen in groepjes van 1 t/m 6 personen. Alleen golf leren kan dus, maar samen met uw partner, vrienden, kinderen, collega of relatie is nog veel leuker!

Golfschool Lidmaatschap

Op Golfclub Cromstrijen is een All-in lidmaatschap mogelijk. Hierbij doorloopt de golfer een programma van 2 jaar. U bent het 1ste jaar Bogey lid en 2de jaar Par lid (dit is te vergelijken met stap 1 & 2). Naast de groepslessen die u volgt kunt na baanpermissie direct gebruik maken van de 9 holes baan. Na het doorlopen van het lidmaatschap kunt u met aantrekkelijke voorwaarden lid worden van Golfclub Cromstrijen.