Golfreizen

Golfen in het buitenland op prachtige banen, met een gezellige groep en instructie krijgen tijdens uw reis? Kortom een geweldige leerzame ervaring om mee te maken!
Bekijk de video voor een sfeerimpressie!

Luxe Shortbreak Algarve - Monte Rei
9 sep t/m 12 sep 2021


Luxe Shortbreak Algarve - Monte Rei
9 sep t/m 12 sep 2021

Deze trip brengt je naar Monte Rei! Monte Rei is al 10 jaar de nummer 1 baan van Portugal en staat daarnaast wereldwijd ook bij de topbanen. De baan is ontworpen door Jack Nicklaus en brengt je echt in een oase van rust. Iedere hole ligt als het ware in zijn eigen vallei en daarnaast word er om de 12 min. gestart. Het resort voorziet verder van heel veel luxe en service.

Houdt je van Portugal, zon, mooi landschap en een fantatische golfbaan? Dan is dit echt een baan die je van je bucketlist wilt afstrepen.

Klik hier voor de website van Monte Rei Resort

Naast Monte Rei maken we ook een uitstapen naar Quinta do Vale. Quinta do Vale ligt vlak bij de grens met Spanje en is ontworpen door Severiano Ballesteros. Deze baan ligt in een natuurlijke vallei met uitzichten over de rivier.

Naast het golfen zijn we met eigen huurauto vrij om naar een lekker restaurtant aan het strand te rijden om daar bij te komen van een mooie dag op de golfbaan.

Deze trip wordt echt een belevening!

Golfreis Praia del Rey - Portugal
8 okt t/m 15 okt 2021


Golfreis Aldiana Alcaidesa - Spanje
6 nov t/m 13 nov 2021