Over Roderick

Ik ben begonnen met op golf toen ik 15 jaar was. Ik vond golf eigenlijk gelijk een leuke en verslavende sport. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde realiseerde ik mij dat ik liever van mijn passie mijn beroep wilde maken. Na het succesvol afronden van mijn studie ben ik mij dan ook volledig gaan richten op golf en zo ben ik in 2008 begonnen aan de opleiding tot PGA Professional B - Level 3.

Na deze opleiding ben ik begonnen met lesgeven op Golfclub de Kromme Rijn (2010 – 2014) en op Golfclub Anderstein ( 2010 – 2013), Na een tijd op deze twee clubs met veel plezier gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo ben ik in 2014 naar Golfclub Cromstrijen gegaan. Op deze club werk ik momenteel nog steeds. Het is een club met prachtige oefenfaciliteiten wat erg ten goede komt bij het lesgeven. Naast een mooie club om te werken blijf ik het belangrijk vinden om mij te blijven ontwikkelen als professional. In 2016 ben ik dan ook gestart aan de opleiding tot PGA Professional A - Level 4. Deze studie is inmiddels afgerond. Verder neem ik ook graag deel aan de diverse bijscholingen voor PGA Professionals om up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen.

Ik hoop u graag eens te mogen ontmoeten op de golfbaan en indien nodig help ik u graag verder bij het maken van doelen voor uw golfspel.